De Werkwijze van HS Media

HS Media heeft dankzij het opdoen van ervaring een eigen bewezen werkwijze ontwikkeld. HS Media kijkt eerst naar uw huidige online aanwezigheden, vervolgens wordt er gekeken naar verdere groeimogelijkheden. Verder zijn wij erg sterk op het gebied van digitale marketing, waardoor de door ons ontwikkelde site, direct veel traffic kan verwachten.

Meer leren over Digitale Marketing?

Digitaal Domineren

Wij geloven dat er geen een marketing zo effectief is als digitale marketing. De digitale strategie is voor elk bedrijf verschillend, wel zit achter elke strategie hetzelfde idee: Domineren over het hele internet. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van digitale marketing en zijn ervan overtuigd dat adverteren op verschillende platformen uitstekend werkt. Hieronder ziet u waarin wij gespecialiseerd zijn.

Facebook

Facebook heeft wereldwijd 2,3 miljard gebruikers. Op geen enkel ander platform valt er zo precies te targeten als op Facebook.

Instagram

Instagram is tegenwoordig in Nederland populairder dan facebook, echter valt er wel net zo precies te targeten. Instagram is vooral geschikt voor beeldmateriaal.

Youtube

Youtube is een enorm platform waarop video's worden geplaatst en bekeken. Het is een dochteronderneming en is met zijn twee miljard maandelijkse gebruikers erg geschikt voor marketing.

Google

Google is het nummer een zoekplatform wereldwijd. Er valt goed te targeten op zoekwoorden. Een ander voordeel is dat er zonder kosten ook hoger gescoord kan worden door SEO.

Snapchat

Snapchat heeft inmiddels 210 miljoen dagelijkse gebruikers. Helaas valt er op Snapchat niet echt specifiek te targeten. Het brengt dus hoge kosten met zich mee en wij gebruiken Snapchat ook alleen voor de marketing van grote bedrijven.

TikTok

TikTok is het snelst groeiende platform van deze tijd. Veel bedrijven laten hier kansen liggen, terwijl er op TikTok goed valt te targeten.

Email Marketing

Email Marketing werkt na ervaring erg goed. De laatste jaren is gebleken dat vooral gepersonaliseerde email marketing uitstekend werkt. HS Media is ver ontwikkeld op het gebied van email marketing.

Affiliate Marketing

Het aanwezig zijn op de juiste plaatsen online is zeker niet overbodig. Middels de juiste affiliate marketing strategie valt er veel omzet te behalen.

Benieuwd welke strategie HS Media zal uitvoeren voor uw onderneming?

Ontvang een vrijblijvende strategie op maat